Tap Trouwvervoer

Over Tap Trouwvervoer

Of je nu op zoek bent naar een Rolls Royce trouwauto of een Kever Cabrio kiest  Tap-trouwvervoer heeft het allemaal. Naast verschillende Rolls Royce’s kunt je o.a. ook voor een Bentley een Amerikaanse Lincoln of een Buick Roadmaster bij Tap trouwvervoer terecht.

Wij weten als geen ander dat geen enkele bruiloft hetzelfde is. Als er trouwplannen zijn  neem dan eens contact met ons op, ons team is beschikbaar om naar al jullie vervoerwensen te luisteren  en een passende oplossing aan te dragen! Een bruidswagen die bij ons gereserveerd is wordt op jullie trouwdag niet verder verhuurd, zodat er aan jullie vervoer alle tijd wordt besteed die nodig blijkt te zijn.

Wij bieden een heel scala aan mogelijkheden van gerieflijk modern tot nostalgisch ouderwets, wagens in topconditie, die door heel Nederland ingezet kunnen worden. De allereerste vraag die u zich mag stellen is of u zondermeer kiest voor een bepaald model vervoermiddel, ongeacht welk bedrijf erachter zit, of kiest u in eerste instantie toch voor kwaliteit? Als u voor het laatste kiest, moet u in elk geval doorlezen!

Meer dan 12.000 bruidsparen hebben sinds 1931 voor Tap gekozen.

Tap Trouwvervoer