Tap Trouwvervoer

A-Ford Shay trouwauto

A-Ford Shay-reproduction

Je steelt echt de show als je als bruidspaar zelf aan komt rijden in deze unieke trouwauto. De familie en gasten zullen niet weten wat ze zien als jullie in dit A-Fordje aan komen rijden en dan natuurlijk even kort op die ouderwetse ah-ooo-gha claxon drukken. Een wagen waar elke bruidegom of bruid zo mee weg rijdt; geen gedoe met het bedienen van de benzinekraan, de handchoke, het bedienen van de voor/na ontsteking die voor een deel op het gehoor afgesteld dient te worden, niet eerst een halve dag oefenen om de “double clutch” onder de knie te krijgen, gelukkig niets van dit al ! Het ziet er uit als een voertuig uit de 20-er jaren van de vorige eeuw, maar het rijdt als een automobiel van de 21e eeuw. Wauw!

Ter ere van de 50e verjaardag van de A-Ford zijn er rond 1978 een beperkt aantal Shay-reproductions gemaakt, allemaal op basis van de toenmalige Ford Pinto (chassis en motor). De uitkomst is de fraaie auto die u op onze afbeeldingen ziet, een roadster met een z.g. dicky-seat voor twee bruidskinderen. Een heel leuke automobiel die er precies zo uit ziet als de wagens die in 1928 geproduceerd zijn, echter met een techniek die 50 jaar jonger is, en voor de huidige begrippen nog steeds zeer acceptabel.

Op de trouwdag komen wij deze leuke A-Ford op de afgesproken tijd en plaats brengen, en aan het einde van de rit (meestal bij het receptieadres) nemen wij het Fordje weer van u over. Dus geen zorgen over halen en terugbrengen. Ook geen zorgen over het weer, probleemloos sluiten wij het kapje voor u, en als het nodig is dan zet u gewoon de verwarming aan, zo simpel is het !!

 

Prijs al vanaf € 243.21 (zelf rijden) !

 

Reserveren