Tap Trouwvervoer

Gastenboek

Welkom op ons gastenboek. We vinden het leuk als u ook een bericht achterlaat!
Klik hier om een bericht te plaatsen.

64 berichten

 1. Niet alleen onze klanten krijgen bij ons een VIP-behandeling!
  Ook onze trouwauto’s worden in de watten gelegd, zowel technisch als cosmetisch krijgen ze alle aandacht. Ambachtelijk met de hand wassen is een vanzelfsprekendheid, en dat dan ook nog in een fraaie omgeving, met dezelfde zorg als waarmee we onze klanten omringen.

 2. Chauffeur: Job
  Trouwdatum: 23-11-2020 te Bussum

  Een willekeurige greep uit onze agenda
  JanWillem en Ria zijn twee zeer energieke tachtigers. Ze wonen in hetzelfde verzorgingshuis en daar sloeg de vonk over. Het was de absolute bedoeling om het klein en eenvoudig te houden maar ze hadden zich in een dochter verrekend. Het bleef inderdaad tot een klein gezelschap beperkt, maar….stilletjes had ze onze Buick Roadmaster gereserveerd. Toen het a.s. bruidspaar naar buiten kwam stond deze bruidswagen voor de deur die ze naar het stadhuis bracht, en na de ceremonie weer terug naar huis. De hele rit raakten ze samen niet uitgepraat over dit onverwachte cadeau. Kortom.. een schot in de roos.

 3. Chauffeur: Job
  Trouwdatum: 01 oktober 2020

  Hoi!
  Wij kijken terug op een super mooie bruiloft, mede mogelijk gemaakt door de fantastische trouwauto en onze chauffeur Job!
  Job heeft ons enthousiast ontvangen op de avond dat wij de trouwauto’s kwamen kijken, daar viel onze keuze op de fantastisch mooie Rolls Royce 20/25.
  Job was onze chauffeur, erg gezellig! Het hobbelen van de auto, daar hebben wij ook erg om moeten lachen tijdens de rit naar de locatie.
  En wat een service! Job bleef uiteindelijk 3 uur langer zodat wij na de ceremonie nog foto’s konden maken met alle daggasten bij de trouwauto, want na de ceremonie was het droog 🙂 TOP!!
  Nogmaals bedankt voor alles Job! Wij hebben ervan genoten en kregen veel leuke reacties van de daggasten te horen over u: “wat een leuke chauffeur & mooie trouwauto”.
  Tap trouwvervoer is zeker een aanrader!!

 4. Chauffeur: Job
  Trouwdatum: 16-10-2020 te Hilversum

  Het was een mooie dag met mooi weer en het vervoer overtrof onze verwachting zeker!
  We konden zorgeloos genieten van de dag omdat de chauffeur alles uit voerde wat wij wilden, inclusief de bezoekjes aan ons werk. We genieten elke keer als we de foto’s zien.
  Bedankt voor de mooie dag,
  groetjes Angeli en Andre

 5. Chauffeur: Job
  Trouwdatum: 18-09-2020

  Ondanks Corona, hebben we een fantastisch mooie dag gehad. We hadden de Buick Roadmaster gehuurd die dag, en wat een prachtige auto, en wat hebben we het gezellig gehad met Job. Lekker relaxed, leuk ook met onze dochter Anouk. Alles netjes geregeld ! Echte aanrader!! Nogmaals super dank voor jullie mooie bijdrage aan deze fantastische dag !

 6. Chauffeur: Job
  Trouwdatum: 05-09-2020 te Scherpenzeel

  Wij werden op onze trouwdag in een super mooie auto (de Buick) rondgereden en hoefde nergens aan te denken. Toen het even begon te regenen rende de chauffeur meteen naar de auto voor een paraplu, super! Wij vonden het echt een meerwaarde voor onze mooie dag.

 7. Chauffeur: Job
  Trouwdatum: 28-08-2020 in Amersfoort

  Aanvankelijk was het de bedoeling om met eigen auto naar de trouwlocatie te rijden, maar familie van de bruidegom wilde voor een verrassing zorgen. Zo stond in één keer onze Bentley MK VI bij de Finn voor de deur, samen naar zijn Jisca, onderweg op diverse plaatsen foto’s maken om daarna op feestelijke wijze bij de trouwlocatie aan te komen.

 8. Chauffeur: Frans
  Trouwdatum: 28-08-2020 te Amersfoort

  Onze trouwdag was een groot feest. De rit met de Rolls Royce 20/25 heeft daar ook een grote rol bij gespeeld. Voor de foto’s hebben we eerst een mooie rit door Amersfoort gemaakt. Daarop volgde de ‘entree’ bij de trouwlocatie. Dank voor het prettig contact en het maken van afspraken vooraf. Ook dank voor de fantastische service van de chauffeur. Wij kijken met erg veel plezier terug op de rit met de Rolls!

 9. Chauffeur: Frans en Job
  Trouwdatum: 11-08-2020

  Vandaag een bijzondere rit, namelijk met twee bruidswagens. Andre en Mascha reden in de Rolls Royce 20/-25 naar het mooie oude Gemeentehuis in Amersfoort, terwijl de bruidskinderen in de Volkswagen Kever Cabrio hen escorteerden. Na de ceremonie op diverse plaatsen in Amersfoort foto’s gemaakt voordat we ze af mochten leveren bij de feestzaal.

 10. Chauffeur: Job
  Trouwdatum: 10-07-2020

  Anne nam afscheid van groep 8. Vanwege geldende corona-maatregelen kon er geen musical gehouden worden. Daar was iets slims op gevonden, ze maakten in de laatste schoolweek een film van de musical en vertoonden die op een groot scherm in de buitenlucht. Bij voldoende afstand houden was dat wel toegestaan. Het thema was “fyfties” en wat hadden ze de buitenbioscoop mooi aangekleed ! En de kids, fyfties kleding, vetkuiven, prachtig, om nooit te vertegen. De ouders van Anne deden er nog een schepje bovenop, onze Buick Roadmaster uit 1955 stond prominent op het veld en velen hebben foto’s van hun kind(eren) bij de Buick gemaakt.

 11. Chauffeur: Job
  Trouwdatum: 11-06-2020 te Hilversum

  Al in november hadden Herman en Diana hun trouwdag geregeld; half maart kwam de corona-lockdown. Uiteindelijk werden de maatregelen versoepeld en besloten ze om het burgerlijk huwelijk met een beperkte groep famileleden door te laten gaan. De bruidswagen werd van een kuchscherm voorzien iedereen hield zich aan de toen geldende voorschriften. Dit bleken geen belemmeringen om er een geweldige dag van te maken, en dat is ze zeker gelukt !

 12. Chauffeur: Theo
  Trouwdatum: 29-02-2020

  ***Memorylane***
  Op de schrikkeldag 29-02-1980 trouwden de ouders van Brenda in onze (toen) moderne Chevrolet Impala bruidswagen. Precies 40 jaar later hadden we uiteraard weer een schikkeldag en Brenda vond het een leuk idee om haar ouders in dezelfde bruidswagen opnieuw te vervoeren. De Chevrolet, inmiddels een klassieker is nog steeds in bezit. Een route langs de (toen) ouderlijk adressen het Gemeentehuis en de Kerk naar het feestadres waar de hele familie het jubilerend bruidspaar buiten op stond te wagen.

 13. Chauffeur: Job
  Trouwdatum: 21-02-2020 te Driebergen

  Op een koude-, maar droge en zonnige winterdag wilden Maikel en Joëlle elkaar het ja-woord geven en hadden daarvoor buitenplaats Sparrendaal in Driebergen-Rijsenburg uitgekozen. In de ochtend, nadat Maikel Joëlle had afgehaald reden we naar Driebergen waar ze binnen een fotoreportage lieten maken. Tegen de tijd dat familie en gasten zouden arriveren vertrokken we samen naar de theekoepel waar er door de fotograaf nog een aantal mooie buitenopnamen werden gemaakt. Precies op de afgesproken tijd reden we de buitenplaats weer op waar de ceremoniemeester alle daggasten bij het bordes had opgesteld en het bruidspaar in de Rolls Royce een groots entree maakte.

 14. Chauffeur: Job
  Trouwdatum: 28-08-2020 te Amersfoort

  Graag wil ik u hartelijk bedanken voor het vervoer van mijn Broer Finn en zijn bruid Jisca. Het maakte voor hen de dag helemaal af en ze vonden het een prachtige verrassing! Hierbij een foto van de dag. Vriendelijke groet, Fleur.

 15. Chauffeur: Job
  Trouwdatum: 20-09-2019

  Omdat de families van Anton en Rianne zowel uit het noorden als uit het zuiden van ons land komen hebben ze gekozen voor een trouwlocatie ergens in het midden, het werd een prachtige locatie in Nunspeet. Na de ceremonie werden ze comfortabel en ontspannen met de Lincoln daar de mooiste plekjes in de omgeving vervoerd voor een geweldige fotoreportage, zowel in de bossen als op de heide. Daarna reden ze naar de feestlocatie die ze ook met zorg hadden geselecteerd maar wel op een ruime afstand van hun trouwlocatie. Precies op de afgesproken tijd stonden familie en gasten ze buiten op te wachten, waarna ze door een erehaag en een regen van bellenblaas-bubbels naar binnen liepen.

 16. Chauffeur: Job
  Trouwdatum: 30-08-2019

  Op een prachtige dag in augustus liet Martijn zich naar zijn bruid brengen die hem samen met de fotograaf in de prachtig bloeiende heide op stonden te wachten. Het werd een groot succes, de heide lag er prachtig bij zodat de fotograaf al haar creativiteit kon benutten. Zo sterk dat ze de tijd helemaal vergaten. Uiteindelijk is de chauffeur ze gaan halen en iets later als gepland maakten ze met de Rolls Royce een bijzonder entree bij hun familie en gasten die ze al op stonden te wachten.

 17. Chauffeur: Job
  Trouwdatum: 23-08-2019

  Twan en Chris hebben besloten om op een bijzondere locatie elkaar het ja woord te geven. Royaal voor de ceremonie wilden ze daar aanwezig zijn om met de naaste familie even gezellig samen te zijn. Ze wilden graag in stijl arriveren en kozen voor een transfer met de Volkswagen Kever Cabrio. Gezien de reactie van de gasten vond met het zeer geslaagd, net zoals het bruidspaar zelf uiteraard. Na aankomst maakte de fotograaf een aantal leuke opnamen van het bruidspaar bij/in/op de Kever, afbeeldingen die het trouwalbum zeker gaan sieren.

 18. Chauffeur: Job
  Trouwdatum: 22-08-1959 22-08-2019

  Op 22 augustus 1959 vervoerden wij dit bruidspaar met de Lincoln bruidswagen naar de H.Kruiskerk in Amersfoort, een trouwstoet met drie familiewagens voor de familieleden. Het Delftsblauwe asbakje dat ze op hun trouwdag van Tap-trouwvervoer kregen toonden ze na 60 jaar met trots en nog onbeschadigd aan de chauffeur.
  Nu, 60 jaar later, wilde hij zijn bruid opnieuw in stijl naar een feestlokatie brengen, en zo stond de Lincoln op hun huidige adres weer voor de deur. In stijl, zelfs aan een bruidsboeket was gedacht, gingen ze op weg naar de feestlokatie waar de kinderen en kleinkinderen ze al op stonden te wachten.

 19. Chauffeur: Job
  Trouwdatum: 29-06-2019

  Melissa en Niek trouwden enkele weken terug in Italie, in het bijzijn van een paar naaste familieleden. Een intiem gebeuren met veel tijd voor elkaar en intens genieten. Voor de rest van de familie hadden ze daarna een feest in Nederland gepland. Ouders hadden als verrassing een bruidswagen geregeld. In bruidsjurk en kostuum met een Bentley op pad, eerst even naar een geschikte plek voor wat foto’s bij de auto, en op naar het receptieadres. Buiten stond een grote schare familie en vrienden ze op te wachten toen ze precies op de afgesproken tijd met de glanzende trouwauto aan kwamen rijden.

 20. Chauffeur: Job
  Trouwdatum: 21-06-2019 te Amersfoort

  21 juni moest de grote dag worden voor Peter en Danielle, en reken maar dat werd het ook. De Volkswagen Kever Cabrio was een geweldige keus, de hele rit konden we met open dakje rijden. Wat een bekijks, wat een vriendelijke wensen werden er bij de verkeerslichten geroepen. Na het officiële gedeelte gingen ze foto’s maken in een park en daarna terug naar huis voor een knetterend tuinfeest.

 21. Chauffeur: Frans
  Trouwdatum: 21-06-2019 te Amersfoort

  Al een jaar van tevoren wisten Kevin en Leonie het; de Buick Roadmaster wordt onze trouwauto! Omdat Kevin bloemist van beroep is werd afgesproken dat hij een dag eerder de autodecoraties zelf ging maken en monteren. Zo werd het helemaal naar zijn zin. Op de dag zelf werden er op diverse plekken in en rondom de binnenstad foto’s gemaakt. Het zonnetje deed goed zijn best en zo kon de dag niet meer stuk.

 22. Chauffeur: Job
  Trouwdatum: 31-05-2019 te Nijkerk

  Op een mooie voorjaarsdag vroeg Stefanie Diedeke ten huwelijk. Samen wilden ze er een bijzondere dag van maken, en dat werd het, op de laatste dag van Mei. De keus viel op de Volkswagen Kever Cabrio waarmee ze binnen hun woonplaats vervoerd werden, ook voor een bezoekje aan de kinderopvang, waar de kindertjes hun “juf” toezongen. Daarna richting de trouwlokatie, ook hiervoor hadden ze wat bijzonders uitgekozen, je moet maar op het idee komen! Na een gezellige en ontspannen rit van zo’n 40 minuten kwamen ze daar zonder stress aan. Na het “officiele” gedeelte werden er uitgebreid foto’s gemaakt vooral bij de trouwkever, daarna was het tijd voor het diner een feestavond.

 23. Chauffeur: Job
  Trouwdatum: 17 mei 2019 te Amersfoort

  Twee keer was er lichte paniek. In de week voor het trouwen belde Britt nog even, en wat bleek, Arjen had een andere bruidswagen gereserveerd als de bedoeling was. Met wat inzet en goede wil konden ze alsnog de Rolls Royce Silver Cloud gebruiken. De tweede keer was toen Arjen bij Britt aankwam (en echt niet voor de afgesproken tijd) en hij moest nog zeker 5 minuten voor de deur blijven staan omdat Britt nog niet helemaal klaar was. Maar…het was het wachten zeker waard ze zag er prachtig uit! Foto’s bij de Koppelpoort en door naar “De Lange Jan” . Al met al weer een geslaagde, fijne rit.

 24. Chauffeur: Job
  Trouwdatum: 11-05-2019 te Leusden

  Op een mooie zaterdagochtend waren Yvonne en Coen samen met de fotograaf al op pad gegaan om op diverse plaatsen in de omgeving een fotoreportage te laten maken. Toen ze daarvan terug kwamen stond de Rolls Royce al glimmend op ze te wachten voor een rit van zeker een half uur. De tijd luisterde ook nauw omdat familie en gasten, die met een “Janplezier” naar de plaats van de ceremonie reden, en natuurlijk eerder moesten arriveren als het bruidspaar. Het liep weer perfect.

 25. Chauffeur: Martin Zelf
  Trouwdatum: 15-04-2019 te Loosdrecht

  Weer een mooie dag in het voorjaar 2019. Esther en Martin wilden het niet traditioneel, ze kozen er voor de ceremonie buiten in het bos bij Zonnestraat te houden. Begrijpelijk dat ze ook niet voor een standaard bruidswagen kozen, maar iets ludieks, Martin wilde zelf zijn bruid vervoeren in een leuk Dafje 33 uit 1971. Er moest best een afstand overbrugd worden, en reken maar dat ze onderweg bekijks hadden !

 26. Chauffeur: Job
  Trouwdatum: 11-01-2019 te Nijkerk

  Elf januari 2019 was weer een mooie dag. Een schraal zonnetje soms een paar druppels maar helemaal niet koud. Vroeg in de middag reden we samen naar “de Vanenburg” voor de fotoreportage. Dit landgoed hadden ze gekozen omdat ze daar ook binnen foto’s konden maken. (gezien de tijd van het jaar) Er bleek voldoende mogelijkheid om ook buiten een deel van de reportage te maken. Later op de middag arriveerden zij bij de trouwlokatie in Nijkerk. De trouwambtenaar en alle gasten stonden het bruidspaar buiten op te wachten toen ze zich met de Bentley MK VI voor de deur lieten rijden.

 27. Chauffeur: Job
  Trouwdatum: 04-01-2019

  Gelijk bij de start van 2019, op vrijdag 04 januari, mochten wij met Brian en zijn Russische bruid op pad. Het was een droge dag en gelukkig ook niet echt koud! De Rolls Royce 20/25 paste perfect in het plaatje dat ze voor ogen hadden. We maakten foto’s bij de Koppelpoort en even later stonden familieleden en gasten bij de ingang van het Oude Stadhuis het bruidspaar op te wachten.

 28. Chauffeur: Bernhard
  Trouwdatum: 09-11-2018 te Veenendaal

  Op vrijdag 9 november mochten wij Arie & Janet rondrijden. Janet is niet alleen verliefd op Arie, maar haar leven lang ook op Volkswagen Kever. Het was “a dream come true”

 29. Chauffeur: Bernhard
  Trouwdatum: 01-11-1958 te Amersfoort

  1 november 2018 was het PRECIES 60 jaar terug dat wij dit bruidspaar naar het Gemeentehuis in Amersfoort vervoerden met een trouwauto en 3 volgauto’s voor nog geen 45 euro(!) Hun kinderen kozen deze keer wederom voor een Buick trouwauto als verrassing voor de jubilarissen. Eerst een sightseeing langs voormalige woonadressen, daarna stond de complete familie ze op te wachten voor een gezellige avond.

 30. Chauffeur: Bernhard
  Trouwdatum: 18-05-2018 te Bunnik

  Jullie hebben ons super geholpen tijdens onze dag! We konden ons niet beter wensen.

 31. Chauffeur: Frans
  Trouwdatum: 19-09-2018 te Hoevelaken

  Een feestelijke dag !! In de ochtend haalden we de bruiden af op hun resp. huisadres en bezochten diverse plaatsen waar een fraaie fotoreportage werd gemaakt. Op de afgesproken tijd, vroeg in de middag arriveerden we bij de trouwlocatie waar familie en gasten ze al op stonden te wachten. Ze kwamen “koninklijk” voorrijden met deze prachtige Rolls Royce.

 32. Chauffeur: Job
  Trouwdatum: 03-09-1993 * 03-09-2018

  Het was een bijzondere rit. Wij mochten Mark & Martha met dezelfde bruidswagen en ook nog dezelfde chauffeur na precies 25 jaar naar dezelfde foto-locatie rijden !! In plaats van de bruidskinderen staan nu de eigen kinderen op de foto, en de struiken voor het landhuis zijn ook flink doorgegroeid, toch was alles nog zeer herkenbaar. Elk bruidspaar is uniek, elke trouwrit is bijzonder, maar deze keer was het wel heel speciaal.

 33. Chauffeur: Job
  Trouwdatum: 01-10-2018

  Hierbij stuur ik u een paar foto’s van 1 oktober
  Nogmaals bedankt voor uw dienst.

 34. Chauffeur: Frans
  Trouwdatum: 07-07-2018

  Beste Tap trouwvervoer,

  Wij kijken terug op een onvergetelijke trouwdag!
  Mede dankzij jullie geweldige service en top chauffeur Frans.
  De prachtige Rolls Royce 20/25, zag er prachtig (gepoetst en schoon) uit, en zat ook heerlijk. We hebben erg veel goede reacties gekregen op de auto. We hebben ook enorm genoten van al het bekijks op de weg.

  Hartelijk dan voor jullie bijdrage aan deze fantastische dag.
  Frans je was een geweldige, gezellige en goede chauffeur en ook de fles champagne die we aangeboden kregen met onze namen en trouwdatum was heel erg leuk.

  Wij zouden jullie bij iedereen aanraden!
  Met vriendelijke groeten,
  Dennis en Véronique Roolker

 35. Chauffeur: Job
  Trouwdatum: 15-06-18 te Zeist

  Al heel lang van te voren is deze Rolls Royce gereserveerd. Vandaag reden ze er in – samen met Esmee – naar Slot Zeist. Het was een prachtige dag !

 36. Chauffeur: Verkerk
  Trouwdatum: 25-08-2017 te Nijkerk

  Bijgaand, zoals beloofd, een foto van onze trouwdag. Onze trouwauto, de prachtige Volkswagen Kever Cabrio mocht op de foto natuurlijk niet ontbreken !

 37. Chauffeur: Bernhard
  Trouwdatum: 06-10-2017 te Bennekom

  6 oktober moest het allemaal gebeuren. Alles viel op zijn plek die dag en de mooie Rolls Royce Silver Cloud met hele vriendelijke chauffeur Bernhard maakte dat plaatje helemaal af! Uitstekende service en heel mooi onderhouden Rolls. We hebben genoten, bedankt TAP!!

 38. Chauffeur: Bernhard
  Trouwdatum: 29-09-2017

  De Rolls Royce Silver Cloud III kan ook door de McDrive 😉

  Bedankt voor het rondrijden in deze mooie auto met geweldige chauffeur.

 39. Chauffeur: Bernhard
  Trouwdatum: 7-7-2017

  op 7-7-2017 zeiden wij JA tegen elkaar. Het was een onvergetelijke dag met een hele mooie auto en allervriendelijkste chauffeur. Alles klopte. Bedankt tap-trouwvervoer en dan in het bijzonder onze chauffeur Bernhard wij hebben genoten.
  Lieve groetjes Tim en Hester van Twillert

 40. Chauffeur: Bernard
  Trouwdatum: 28-07-2017

  Wij willen de firma Tap bedanken, speciaal chauffeur Bernard omdat hij het op onze dag extra leuk heeft gemaakt tijdens onze trips naar het gemeentehuis, de fotolocatie en de receptie in de super mooie Rolls-Royce 20/25! Hartelijke groeten van Mark & Miki

 41. Chauffeur: Bernhard
  Trouwdatum: 30 juni 2017 te Amersfoort

  Hartelijk dank voor uw bijdrage aan een zeer geslaagde bruiloft.
  De Lincoln twelve trok veel bekijks en lovende kritieken. Hij rijdt klinkt en ruikt ook heerlijk ! Bernhard was natuurlijk zeer op tijd, lekker ontspannen en met de juiste etiquette naar de bruid en de oma’s die mee gingen foto’s maken. Kortom, het was prima !

  Ik heb beloofd wat plaatjes van ons en de auto op te sturen op het mil museum te Soesterberg, bij deze.

  Hans van der Linden

 42. Chauffeur: Verkerk
  Trouwdatum: 26 november 2016

  Bedankt voor de service.
  Wij hebben een fantastische dag gehad. Alles was netjes op tijd, een mooie auto en een vriendelijke chauffeur!
  Echt super bedankt!

 43. Chauffeur: Bernhard
  Trouwdatum: 09-09-2016

  Beste Tap Trouwvervoer,
  Op 9 september hebben wij een fantastische trouwdag gehad en we willen graag nog enkele foto’s met jullie delen. In het bijzonder die met de chauffeur. We vonden Bernard geweldig! Alles met de auto was ook perfect geregeld. Dank hiervoor!
  Vriendelijke groeten, Louwrens en Irene

 44. Chauffeur: Job
  Trouwdatum: 11-06-2016 te Amersfoort

  Wat een belevenis om in deze mooie Buick rond gereden te worden, we zagen onderweg heel wat mensen omkijken. Wij kijken terug op een zeer geslaagde trouwdag, waarbij alles ging zoals we het gepland hadden.

 45. Chauffeur: Bernhard
  Trouwdatum: 06-06-2016 te Soest

  Hartelijk dank!

  Ik ben, Margareta Shirley, de moeder van de bruid, Annette Shiley-Habekotté en willen jullie bedanken voor een geweldige service! De auto was perfect, zo mooi versierd, zo schoon, op tijd – en zag er fantastisch uit voor de leeftijd!
  De bruid, haar vader, onze nieuwe schoonzoon, de fotograaf en alle onze gasten, waren allemaal lyrisch over de auto en de aardige en superbelefde chauffeur, in zijn mooije uniform met de witte handschoenen!

  Annette wiste helemaal niet dat zij in een zo mooije auto opgehaald zou worden, want wij wilde graag dat het een verassing op de dag zou zijn en dat was het ook echt!

  Annette en Wilbur zullen jullie zeker een foto, genomen bij de mooie auto, opsturen van hun grote dag, die dankzij jullie extra mooi was gemaakt!

  Wij zullen jullie bedrijf zeker aanbevolen!

  Van harte bedankt,

  Margareta en Robert Shirley

 46. Chauffeur: Bernhard
  Trouwdatum: 27 Mei 2016

  Wat een geweldige ervaring! Wij hadden gekozen voor de Buick Roadmaster en daar hebben we zeker geen spijt van, wat een prachtige auto!!! Onderweg heel wat koppies zien draaien wanneer we voorbij reden, geweldig! We hebben veel complimentjes gehad, zowel over de auto als over Bernhard. Een hele fijne chauffeur die alles rustig uitlegde en gezellig meekletste. Nogmaals bedankt voor alles, we hebben genoten!

 47. Chauffeur: Bernhard
  Trouwdatum: 7 mei 2016

  Wij zijn zeer tevreden over Tap Trouwvervoer én onze chauffeur Bernhard. De Kever zag er prachtig uit en de chauffeur was zeer attent en behulpzaam. Een aanrader!
  Victor en Lyanneke

 48. Chauffeur: Verkerk
  Trouwdatum: 30-10-2015 te Scherpenzeel

  Beste mensen van Tap Trouwvervoer / beste chauffeur,
  Mede door jullie bijdrage met de Rolls Royce is het voor ons een onvergetelijke dag geworden !

 49. Chauffeur: Frans met de Buick Roadmaster
  Trouwdatum: 01-05-2015 te Lelystad

  Wij hebben een schitterende dag gehad met de mooie Buick Roadmaster.
  Hij paste perfect in ons vintage thema. De auto en de chauffeur waren er de hele dag bij.
  Al zijn we de naam van de chauffeur helaas vergeten, we waren ontzettend blij met hem. Hij heeft ons prima begeleid en ook tijdens de foto’s af en toe op onze dreumes gelet. Hartstikke leuk!
  Groetjes, Tessa, Egbert en Léane

 50. Chauffeur: Evert met de Bentley MK VI
  Trouwdatum: 15 mei 2015

  Dank voor de prachtige rit van ons huis naar de trouw locatie. Mooie auto en vriendelijke chauffeur! Netjes op tijd en flexibel. Bedankt!

 51. Chauffeur: Bernhard
  Trouwdatum: 17 augustus 2013

  Beste Tap-medewerker,
  Wij hebben 17-08-2013 een prachtige Rolls Royce trouwauto bij jullie gehuurd en deze staat erg mooi op de foto’s. Die wilden wij jullie niet onthouden, bij deze stuur ik er twee op. En ook complimenten aan de chauffeur, wat een professionele en aardige man!
  Wij hebben een fantastische dag gehad, mede door jullie bijdrage. Dank daarvoor.
  Met vriendelijke groet,
  Lianne Westra Bogaard

 52. Chauffeur: Verkerk
  Trouwdatum: 28-06-2013

  We hebben een ontzettend mooie dag gehad met een erg mooie auto en een gezellige chauffeur. We willen jullie bedanken voor de goede service. Mark en Marije

 53. Chauffeur: Puk
  Trouwdatum: 28-06-2013

  Ongelofelijk mooie dag met een super auto en TOP!! chauffeur. We werden keurig geholpen en gereden naar de gewenste locaties. Ook het bezichtigen van de auto’s vooraf was erg prettig en gezellig. Bedankt voor alles, wij en de gasten hebben genoten.
  Met vriendelijke groet
  Alexander en Marije

 54. Chauffeur: Bernhard
  Trouwdatum: 12-10-2013

  12-10-12 Was voor ons een geweldige dag! Het was ook fantastisch om in de Kever met chauffeur rondgereden te worden. Tap trouwvervoer; ontzettend bedankt en Bernhard natuurlijk in het bijzonder.

 55. Chauffeur: Peter
  Trouwdatum: 01-03-2012

  Het is weer een tijdje geleden dat wij, Jan en Nicolette, getrouwd zijn. Hierbij alsnog een foto van ons samen met de Bentley. We hebben een heel leuke en bijzondere dag gehad.

 56. Chauffeur: Bernhard
  Trouwdatum: 11-05-2012

  Bedankt voor het vervoer tijdens onze trouwdag. De auto was erg mooi en we hebben het heel leuk gehad met onze chauffeur Bernhard!

 57. Chauffeur: Bernhard
  Trouwdatum: 11-08-2011

  Bernhard bedankt !! Je hebt ons prima rondgereden, SUPER!
  Marcel en Jeanette

 58. Chauffeur: Bernhard
  Trouwdatum: 24-06-2011

  Wij hebben, mede dankzij de prachtige trouwauto en de geweldige chauffeur, een onvergetelijke trouwdag gehad! De auto zag er prachtig uit en werd dan ook, na een regenbui, weer mooi opgepoetst door Bernhard. Hierbij willen wij Bernhard in het bijzonder bedanken. Bedankt voor de professionele service, vriendelijkheid en hulp bij het in en uitstappen !
  Met vriendelijke groet,
  Remco en Roos Duiker

 59. Chauffeur: Frans Br.
  Trouwdatum: 20-08-2011

  Wij kijken terug op een onvergetelijke trouwdag! Mede dankzij de prachtige A-ford en de uiterst vriendelijke vervoersbegeleider. De service was perfect en de auto zag er picobello uit. Erg veel goede reacties gekregen op de trouwauto. Een geweldige ervaring om deze auto zelf te mogen rijden, we hebben enorm genoten. Hartelijk dan voor jullie bijdrage aan deze fantastische dag, het is een mooie herinnering geworden voor ons. Ook Job hartelijk dank voor de prettige contacten voorafgaand aan onze trouwdag. De prijs- kwaliteitsverhouding is meer dan goed.
  Met vriendelijke groeten,
  Wim & Yvonne Plenk

 60. Chauffeur: Verkerk
  Trouwdatum: 29-06-2011

  Hartelijk dan voor alles.
  Gerard & Christa

 61. Chauffeur: Bernhard
  Trouwdatum: 11-04-2014

  Hallo team Tap-trouwvervoer,

  Het is al bijna een jaar geleden, maar hier eindelijk nog de beloofde foto’s van onze hele mooie dag!
  Wij kijken terug op een hele mooie dag met super veel mooie en fijne herinneringen.
  Ook hebben we genoten van uw auto en chauffeur! We hopen dat de foto’s ook bij hem terecht mogen komen!

  Vriendelijke groetjes,
  Arjen en Wendy Meijers

 62. Trouwdatum: 15-08-2014

  Beste mensen van Tap Trouwvervoer,
  Wij hebben een geweldige top dag gehad. De auto met chauffeur was helemaal super . Met veel plezier denken we terug aan onze mooie dag mede dankzij jullie geweldige service.

  Met vrolijke en vriendelijke groet,

  Dennis en Ingrid

 63. Chauffeur: Evert als voertuigbegeleider
  Trouwdatum: 27-06-14 in Amersfoort

  Beste mensen van Tap Trouwvervoer, op vrijdag 27 juni hebben we een trouwauto bij jullie gehuurd, nogmaals …….. dank voor de goede service en de mooie auto. Met vriendelijke groet, Anthony en Lysette Tijssen

 64. Chauffeur: Bernhard
  Trouwdatum: 19-09-2014 te Soest

  Beste mensen, Wij hebben een top dag gehad. Chauffeur stelde ons en de bruidskinderen (Bart-Jan en Anne-….. Marie) echt op ons gemak. We genieten nog lang na van de mooie auto met zijn chauffeur. Groetjes, Remco en Suzanne

Schrijf iets in het gastenboek!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*