Tap Trouwvervoer

Tarieven

Bij de genoemde vanaf-tarieven is het onderstaande inbegrepen;
•  Op werkdagen, maandag t/m vrijdag tussen 08 uur en 17 uur
•  Max. 2 uur inzettijd, gerekend van garage tot garage (Amersfoort)
•  Max. 30 gereden kilometers, gerekend van garage tot garage (Amersfoort)
•  Vakkundig chauffeur in uniform met pet en handschoenen
•  Autodecoratie in witte tinten
•  Boekings- en administratiekosten en ook de B.T.W.
•  Uiteraard uitvoering op VETEL-niveau

Wij weten als geen ander dat geen enkele bruiloft hetzelfde is. Voor het ene bruidspaar beginnen we bijtijds met de rit voor de fotoreportage, gaan ‘s middags naar Gemeentehuis en Kerk en arriveren aan het einde van de middag bij het receptieadres, terwijl een ander bruidspaar alleen maar vanaf naar hun trouwlocatie vervoert wil worden. Door de grote verschillen in inzet-tijd kunnen we derhalve geen “standaard” prijs noemen, het komt voor elk bruidspaar anders uit. Om tot een huurprijs te komen zijn verschillende tariefcomponenten belangrijk, zoals de totale tijd dat de chauffeur met de gekozen bruidswagen voor u onderweg is en de te overbruggen afstand. Ook de dagsoort en tijdstip kunnen nog van invloed zijn, Met deze gegevens kunnen wij u van te voren een voor u op maat gesneden prijs opgeven.

Brochure en tarievenlijst.
Met plezier sturen we onze documentatie, inclusief algemene prijslijst per post naar u toe, met uw gegevens gebeurt verder niets. Bij deze documentatie zit ook een aanvraagkaart voor een helemaal naar uw wensen gemaakte persoonlijke offerte. Natuurlijk kunt u ons gerust bellen als u geheel vrijblijvend een prijsopgave wilt ontvangen. Klik hier om geheel kosteloos vrijblijvend per post documentatie aan te vragen.
Onze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden zijn van toepassing.

Nog een goed bedoelde raad:
Pas op dat je geen appels met peren gaat vergelijken. Op internet zijn heel veel aanbieders van trouwvervoer te vinden, met uiteenlopende voertuigen, uiteenlopende kwaliteit en tarieven. Lang niet overal zit een professioneel vervoerbedrijf achter. Laat je in elk geval goed voorlichten, ga eventueel kijken en let op zekerheid, kwaliteit en continuïteit, zoals een VETEL-bedrijf dat kan bieden.

Probleemloos vervoer is ons dagelijks werk